Admin Menu Builder

wolf2217 posted 12th of March 2008 in Community Voice. 12 comments.
I've been having problems for the last few days with my Navigation Menu Builder.
I have been looking and asking around but not getting any replies, so hopefuly i can get one here.
When i log in to my admin panel and click on Navigation Menu Builder it just sits there and loads.
Even if i let it sit for an hour it still loads.
What could be wrong and how can i fix it?
Thanks
 
Comments
·Oldest
·Top
Please login to post a comment.
VictorT
I believe we have fixed this problem in the previous patches.

So, please let us know 2 things below.

What is your current version?
In which browser do you experience this problem?
jhanselmann
I am having this same problem. Shows the little rotating images implying that it is loading but nothing happens. I am using version 6.1 and I have tried in IE 7, FF, and safari.
jhanselmann
Similar issue in Page Builder. You can pick a page to edit, but then the blocks all saying loading forever
phpnukes
Looks like a recent problem for me, I'm not using dolphin on the main root could this be an issue
thisisatestfirst
Has a solution been found for this? I just installed and am having the same issue.
meggerz
I am having the same issue on ff and safari
davidpetr
I am having the same exact problem with ie8 which displays an error message with the following discription

##########################
"Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022)
Timestamp: Wed, 22 Jul 2009 21:09:59 UTC


Message: Object expected
Line: 1
Char: 1
Code: see more 0
menu_compose.js"
##########################

this problem occurs on all the browsers I have no matter what version.

I did not install dolphin on the www/root but on a subfolder, which I do not think would affect butis worth letting know.
please let us know a solution
thanks
splandy
I'm stumped. Anyone have any idea what the problem might be? I'm certainly no expert, but any help would be appreciated.
wolf2217
I don't remember what i did to resolve the issue, it was over a yead ago
JoeH
I'm having the same problem, is there any work around or perhaps does it work better on a previous version? I'm running 6.1.6
triliji1
I have this problem in IE but it worls in Firefox
jpl1er
Old topic, but I have the same problem.

I try in firefox and Chrome without success.

Firebug say:
topParentID is not defined
http://youdanz.com/gzip_loader.php?file=bx_templ_js_726eba7d64b286febf090b39d683697d.js
Line 850
and

missing ] after element list
http://youdanz.com/administration/menu_compose_admin.php
Line 810
 
 
Below is the legacy version of the Boonex site, maintained for Dolphin.Pro 7.x support.
The new Dolphin solution is powered by UNA Community Management System.
PET:0.13308191299438